Schouw Arizona

Schouw Arizona

Grand Canyon schouw Arizona
In de staat Arizona vindt u de Grand Canyon. Geweldig hoog, fantastische gesteentes en rotspartijen. onze schouw Arizona is ook een hoge schouw ontworpen speciaal voor hoge haarden als bijvoorbeeld de Faber Straight en de Element4 Sky. Natuurlijk past een smalle vrijstaande kachel er ook goed onder. Wij hebben de schouw door middel van zandstralen een extra geerodeerd Grand Canyon uiterlijk gegegeven. Net als de Grand Canyon in Arizona komt deze schouw het beste tot zijn recht in de avondschemering met een heerlijk vuur welke de schouw verlicht en uw interieur verwarmt.

Extra informatie steensoorten Arizona schouw
Voor extra informatie met betrekking tot hoe deze Arizona schouw wordt gemaakt, de levertijden, de steensoorten en mogelijke soorten bewerking (zoals de antique finish, zandstralen) van deze schouw, vindt u terug bij uw bezoek aan onze grote showroom waarin deze schouw ook opgesteld staat en onderaan deze pagina..

Nog meer informatie
Onderaan deze pagina hebben we voor u nog meer informatie opgesteld over de verschillende mogelijkheden, steensoorten en bewerkingen van onze schouwen. ook nodigen we u graag uit eens langs te komen in onze grote showroom om de verschillende schouwen en de steensoorten in het echt te zien.

Adviesprijs: €  2.486,00 incl. BTW

Vraag ons naar de scherpste prijs en een advies op maat.

 

Beste prijs opvragen

    Artikelnummer: Schouw Arizona Categorie: