DRU Centro 100 gashaard

Met deze DRU Centro laat DRUzich opnieuw van zijn beste kant zien. Deze geheel nieuwe gesloten gaskachel heeft alles in zich om een topper te worden. Neem in de eerste plaats al het volle zicht op de brandende haard door zijn grote ruit.

Nieuwe brandertechniek van DRU

Deze DRU Centro maakt gebruik van de nieuwste brandertechniek van DRU. Dit heet Eco Wave. Enerzijds zorgt de Eco Wave techniek voor een hoog, vol en modulerend vlambeeld zodat het het branden van een houthaard zeer dicht benaderd. Anderzijds zorgt deze nieuwe techniek ervoor dat er minder gas verbruikt wordt en dat de kachel niet continu 10kW aan warmte afgeeft. Daarbij is de hoogte van de vlam in maar liefst 15 stappen regelbaar.

Het uiterlijk van het innerlijk

De buitenkant is belangrijk maar het innerlijk misschien nog wel meer. Ook bij gashaarden is dat het geval. In dit geval bepaalt de binnenkant ook grotendeels de uitstraling van de hele haard. De DRU Centro 100 wordt standaard gelevert met een levensechte houtset en is ook te krijgen in combinatie met mooie robuuste grijze stenen. Ook voor de achterwand biedt de centro ruime mogelijkheden. De standaard staalwand of juist een wand met smalle lamellen? Of misschien een zeer strakke en spiegelende ceraglass achterwand waardoor uw haard meer diepte krijgt? Bent u juist op zoek naar een klassieke look, eventueel met schouw, dan is de klassieke steen meer wat voor u.

Adviesprijs: €  4.065,00 incl. BTW

Vraag ons naar de scherpste prijs en een advies op maat.

 

 

Beste prijs opvragen

    Artikelnummer: DRU Centro 100 gashaard Categorie: