Home-haarden heeft tot doel gesteld om warmte met sfeer bij u thuis te brengen.

Een persoonlijke aanpak staat bij ons voorop, waarbij u steeds één aanspreekpunt heeft. Voor ieder type woning hebben wij een haard, kachel of schouw die met het brengen van warmte extra sfeer geeft. Uw wensen staan steeds centraal. Bij ons heeft u alles in 1 hand: gratis advies, leveren en vakkundig installeren. Een tevreden klant is wat voor ons telt!

Waarom Home-haarden?

Bij Home-haarden vindt u alles op het gebied van gashaardenhoutkachelselektrische haarden, , plateaus en maatwerkmeubels

Werkwijze

Omdat ons aanbod zeer groot is, denken wij graag mee om een passend voorstel te maken dat het best bij uw wensen en mogelijkheden past. Bij ons begint de aankoop van een kachel of haard met een gedegen stuk advies en eindigt na een vakkundige installatie door onze eigen installateurs. Ook daarna kunt u nog op ons rekenen met een passend stuk nazorg. Een tevreden klant staat bij ons steeds centraal!

Maatwerk

Indien voor het realiseren van uw wensen een kleine verbouwing binnen uw woning noodzakelijk is, denken wij daarin graag mee. Bijvoorbeeld een haardenwand of verlichting achter de boezem van de haard behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Doordat wij beschikken over een installateur die voor meubelmaker heeft geleerd, kunnen wij u daarin veel en uiteenlopende stukken maatwerk leveren. Ook een kleine verbouwing rondom uw haard, kachel of schouw behoren tot de mogelijkheden.

Eigen installateurs

Wij beschikken over vaste installateurs die een ruime ervaring hebben in het plaatsen en installeren van alle merken kachels, schouwen en haarden. Er zijn er in de achterliggende jaren vele haarden geïnstalleerd van vele uiteenlopende merken en situaties!

Onze installateurs zijn uitsluitend binnen onze eigen organisatie actief en opgeleid en weten daarom op een juiste manier om te gaan met uw wensen die u afgesproken heeft met onze verkoopafdeling. Wij werken niet met onderaannemers, omdat wij ervan overtuigd zijn dat we met eigen installateurs beter aan de wensen van de klant kunnen voldoen en een tevreden klant is wat bij ons centraal staat!

Onafhankelijk en scherp

Wij opereren geheel onafhankelijk van fabrikanten zodat we ook altijd een onafhankelijk advies kunnen geven wat het dichtst bij uw wensen komt. Met onze centrale inkoop binnen de groep, kunnen we u bovendien steeds een het scherpste totaalvoorstel doen.

Kortom: Uw wensen staan bij ons centraal, een tevreden klant is wat bij ons telt. Onze gemotiveerde medewerkers zien er naar uit ook de warmte bij u thuis te brengen!

Meer weten?

Bel of mail ons gerust via 06-40509352 of info@home-haarden.nl